- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 1.8 |
Vejce celá průměr | 110 |
Knedlíky houskové | 200 |
Olej běžný (průměr) | 8 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 3034 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 103,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Plátky knedlíků nakrájíme na menší kostky, prohřejeme je na horkém tuku, zalijeme rozmíchanými, mírně osolenými vejci a zvolna mícháme, až se vejce částečně spojí s knedlíky a srazí. Hotový pokrm ihned expedujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.